Sunday, June 24, 2018

Marko Vanhanen "repairs" osoittautunut huumorintajuttomaksi kaupunkilaistolloksi. Ohessa vastineeni. Olkaa hyvä ja jakakaa, kiitos, spasiba

Youtuben sikoja perseeseen nussivat jutikkakommarit sensuroivat ylläolevan videon, joten laitettiin sitten dailymotion kautta kuultavaksi, katsokaa ja kuulkaa yhteiskuntakritiikkiä Seppo Lehdolta. Olkaa hyvä kommentteja ympärileikkaamattomalta Seppo Lehdolta.

Alla näette miten kävi alkuperäiselle videolle. Youtube tuhosi sen. Kyrväntynkä kun vilahtaa niin se on hirveää urea jacta est toiminnon ohella.  Murhat, sodat, ihmiskauppa kaikki muu on sallittua?

Marko Vanhanen "repairs" nimimerkkipelle osoittautunut huumorintajuttomaksi kaupunkilaistolloksi. Ohessa vastineeni. Olkaa hyvä ja jakakaa, kiitos, spasiba

Marko Vanhanen ulissut oheisesta juhannusvideostani 23.6.2018. Katsokaa yltä ja kommentoikaa suoraan videolle, mikä tuossa yllä valmiina odottamaan kommenttejanne.

Marko Vanhaselle julkinen vastaus: Käykö sinua ko termi "Pirkanmaa oikea vihreä ei kommari" vai aitosuomalaisuus luonnonlapsen opastus pattiin? Kyllä maalla kustiin niin ämpäriin kuin puunjuurelle lapsuudessani, eikä ole vaivauduttu turhaa vesiviemäreitä kuluttamaan. Kommenttisi on yhtä oudoksuttava kuin valitukset siitä "ettei lapsia saisi rintaruokkia julkisesti". Olet selvästi kaupungistuneen silvotun tynkä-Suomen ihminen, joka on vieraantunut maanläheisyydestä ja aidosta vihreästä aatteesta. Kyllä sitä koululaiset, armeijan joukko-osastot ovat kusseet rivissä, kuten yliopistolla opiskelijat ja professorit luentojen tauoilla kusialtaaseen ennen vuotta 1995. Senjälkeenhän sinne asennettiin yksityiset pisuaarit, jottei sellainen enää ole mahdollista. Kyllä se on nuoremmille kuten vanhemmillekin oli sitten lapsi tai vanhus kuseminen elinehto, jottei tukehdu kusitulehdukseen. 
Aineenvaihdunnasta on kyse, olisi sinunkin opiskella itsesi turhasta kaupunkilaismädästä eroon ja kusta luontoon, eikä viemäriin. Paskan- ja ureanlevitys pelloille oli ennen elämisen ehto jotta saatiin runsaita satoja. Seppo Lehto opastajasi historioitsija eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa. PS: En olisi uskonut sinulta lankeavan moista "sheissea", "nuorempien katsojien" ymv. Kyllä sitä on kustu tähän ikään mennessä edesmenneiden vanhempien, kuten muidenkin läsnäollessa oli sitten sotaharjoitukset, rippileiri, taloyhtiön talkoot tai lapset kusella samaan aikaan. Opi sinäkin kusemaan oikein ja olemaan valittamatta turhasta. Juhannusta.

Juhannusterveisin eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaalla Seppo Lehto http://eduskuntavaaliehdokas-Pirkanmaalla.blogspot.fi

---------------

Valkoista suklaata vai valkoinen neekeri Seppo Lehto vittuilua "rasismista" ja oikeista kannibaaleista:

 ------------------
https://huumoria-ymmartamattomille-silleille.blogspot.com
----------------------

No comments: