Monday, July 27, 2009

Mikko Ellilän kannanotto on ymmärrettävä sillä Timo Soini ei ole rohjennut puuttua selviin mätäpaiseisiin maahanmuutossa

Kesäisiä mätäkuun mietteitä: Timo Soinin äänimäärä 1996 Tampereella 80 ääntä ja Seppo Lehdolla 163

Joku voisi tosiaan ajatella että sanomakonserni reisien yhtymäkohtaa on nuuhkittu niistä ajoista Timo Soinin taholta, sillä mitää olennaista substanssia ei Timo Soini ole tuonut esiin verrattuna Seppo Lehdon eli minun ajatuksiini noista ajoista

Mikko Ellilän kannanotto on ymmärrettävä sillä Timo Soini ei ole rohjennut puuttua selviin mätäpaiseisiin maahanmuutossa vaan korjannut Jussi Halla-ahon herättelemiä äänihedelmiä puolueen kassiin.

Mikko Ellilä toki on ristiriitainen kun ampuu täyslaidallisia samoinajattelevien siinä kuin ns. tosi komujen niskaan, minullakin on asiasta kokemuksia. Toki jos on harjoittelematon tyyppi niin ei kestä turpiinvetouhkailuja, jos ne vielä ovat seksuaalisesti latautuneita niin että tulee mielikuva että Reino vetää tukasta ja tekee blow jobit ilman lupaa ... vai mistä oli kyse turpiinvedossa?

Mutta paree yksi mikko ellilä ;) joukoissa vaikka sateenkaaren väreissä kuin RKP:n rotupetturi ja mustan vallan musta nyrkki astrid thors ministerinä

Seppo Lehto Tampere

Otetaan rennosti ja muistetaan että kun on viina otettu niin ei se toiminta Irwinin örveltämisistä http://www.youtube.com/watch?v=leSS06OhXDI&NR=1 eroa oli sitten neekereitä tai samoinjattelevia seurassa

Ohessa Mikko Ellilän vuodatus mihin kommentoin:

---------------------------
mikkoellila
Nimellinen
Jäsen^^^
***

Karma: +123/-262
Viestejä: 1 088


Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius


Profiili WWW
« Vastaus #1166 : 26.07.2009, 20:04:15 »


Näkemyksesi ovat tasan yhtä realistisia kuin niiden teletappien, jotka kevättalvella kehuivat Halla-ahon "ehdokkuuden julkistamisen viivyttämistä" fiksuksi mediastrategiatempuksi, minun sanoessani heti "jaaha, Soini ei siis halunnut Halla-ahoa ehdokkaaksi".

Ei ole mitään syytä olettaa, että Timo Soini ottaisi Halla-ahon tulevien eduskuntavaalien ehdokkaaksi. Soini ei siedä minkäänlaista kilpailua. Perussuomalaiset = Timo Soini. Jotka Soiniin luottavat, ovat sokeita.

Siksi toisekseen en ole lainkaan varma siitä, että Halla-aho on edes käytettävissä eduskuntavaaleissa. Luulen, että hän passaa nekin.

Täsmälleen. Jos Halla-aho ei halunnut asettua ehdokkaaksi eurovaaleissa, miksi hän haluaisi olla ehdolla eduskuntavaaleissa? Jos Soini ei halunnut Halla-ahoa ehdokkaaksi eurovaaleihin, miksi hän haluaisi tämän ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin?

Soini on hullu narsisti, joka ei siedä puolueessaan ketään muuta vahvaa henkilöhahmoa. Soini haluaa täyttää puolueensa perseennuolijoillaan, kuten Vesa-Matti Saarakkalan kaltaisilla Soinin itsensä kasvattamilla broileripojilla. Soini on mielipuoli, jota ei kiinnosta Suomen yhteiskunnan tulevaisuus pätkääkään. Soinia kiinnostaa vain hänen oma henkilökohtainen menestyksensä ja valta-asemansa. Soini on samanlainen patologinen pyrkyri, psykopaatti, opportunisti ja narsisti kuin Urho Kekkonen. Soinin nuoleskeleminen on täsmälleen yhtä sairas ilmiö kuin Kekkosen nuoleskeleminen aikoinaan.

Korostan, että minä sanon tämän kaiken omalla nimelläni. Suurin osa tämän foorumin jäsenistä on munattomia puskasta-ampujia, joista monet haistattelevat mm. minulle nimimerkkien suojista. Minä sen sijaan olen valmis sanomaan kaikki em. kommentit Soinista ja Halla-ahosta omalla nimelläni, koska kaikki tämä on täyttä totta. Soini ja Halla-aho voivat vapaasti haastaa minut oikeuteen kunnianloukkauksesta, koska minä kuitenkin voittaisin 6-0. En tosin usko, että kumpikaan heistä erehtyisi Ali Qassimin tavoin hankkimaan julkisuutta näille asioille kunnianloukkaussyytteillä. Korostan tätä omalla nimelläni kirjoittamista tässä yhteydessä vain siksi, että kaikki em. mielipiteeni Soinista ja Halla-ahosta ovat karua faktaa. Siksi olen valmis allekirjoittamaan kaiken omalla nimelläni.

Tällä foorumilla on liikaa Soinin perseennuolijoita ym. sokeita persu-uskovaisia. Aina silloin tällöin on tarpeen korostaa, että tällä foorumilla ei ole mitään tekemistä persujen kanssa.

Niin ikään Halla-ahon henkilönpalvonta eli perseennuolenta menee tällä foorumilla vähän väliä helvetin sairaisiin mittasuhteisiin. Siksi on tarpeen korostaa aika ajoin, että tämä foorumi ei ole mikään Halla-ahon faniklubi.


tallennettu

En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.
------------------------------------------------

Paluu viimeisimpiin kirjoituksiin

http://huumoria-ymmartamattomille-silleille.blogspot.com/------

No comments: