Wednesday, March 20, 2019

"Medialla" ei ole mitään kunniaa "Keine Ehre" Kommarihorot, rkp alapesualtaat, kuten matutkin vain "rikastavat"milloin pakkoruotsilla milloin ympärileikkaamattomilla joskus jopa tautisilla vehkeillä alaikäisiä "rikastaen" ins allah huudoin


"Medialla" ei ole mitään kunniaa "Keine Ehre":
Kommarihorot, rkp alapesualtaat, kuten matutkin vain "rikastavat"milloin pakkoruotsilla milloin mitenkin ympärileikkaamattomilla joskus jopa tautisilla vehkeillä alaikäisiä "rikastaen" ins allah huudoin. Yleensä eivät joudu syytteeseen, jos joutuvat niin vapauttava tai pääntaputusta ehdollisena jottei sopeutuminen keskuuteemme vaarannu "oikeuden" perusteluissa.

Suomalaiselle kgb-medialle tullaan nauramaan monasti Ruotsista asti erilaisiin tilaisuuksiin. Ohessa aitoja pohjoismaalaisia naisia, ei mitään rummunpaukuttajia tai suvakkihoroja.
Parhaillaan Oulussa mielenkiintoinen suorastaan mustaa huumoria tihkuva ns. oikeudenkäynti: Syyttessä kunnianloukkauksesta Johanna Vehkoo ja rikosuhrina Junes Lokka.
On oletettavaa että Johanna Vehkoo oikeudenkäynnin irvokkaille todisteluille nauretaan parhaillaan eri poliisilaitoksilla partioautoissa istujia myöden ;)

Kuvassa Antti Niemi ja tamperelainen poliisi ;) 21.10.2017 Laukon torilla sananvapausmielenosoituksen aikaan.

 Seppo Lehto ja Terhi Kiemunki 21.10.2017 Sananvapausmielenosoituksessa. Taustalla vapaudenristikoristein kaatuneiden muistotaulu talvi- ja jatkosodan kaatuneita muistaen.


https://ajan-suunta.blogspot.com 

Seppo Lehto Ajan Suunta nettijulkaisu kaikille suomalaisille asiaa



---------------------
Kansallismielistä huumoria kaikenlaisille ryssäläisille ylehoroille ja muille stalinismia suosiville kepuhuorille ja väyrysläisille desanteille
https://huumoria-ymmartamattomille-silleille.blogspot.com/
-----------

About Me

My photo

Tamperelainen humanisti ja ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto yrittää valistaa kansaa eri keinoin mustaakaan huumoria ohittamatta ja väistämättä vaikka musta tulevaisuus vyöryy päällee yhä uusin pahoinpitelyin, raiskauksin, murhin, perusoikeuksiemme loukkauksin jne.


Seppo Lehto kannattaa Laura Huhtasaarta Suomen uudeksi presidentiksi. 

Näin tehkää tekin ja valistakaa läheisiänne mustan tulevaisuuden ja islamin kiroista kansantaloudelle

---------
huumoria@
--------------

No comments: