Wednesday, January 3, 2018

Suomessa riittäköön mustan tervan veto suksenpohjiin, mustien haukku metsästyksessä ja mustan asfaltin levitys ;) Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija

Kommunistikiimavituille, horovituille eli suvakkihuorille todellisuuspakoonsa raakaa faktaa miehittäjä-Ryssästä ja suurvenäläisyyden eurooppalaisia kansoja ja ihmisoikeuksia vastaan: 

Haluatte torjua raakan totuuden kommunismin rikoksista ihmiskuntaa vastaan mm isovenäläisenä ymv:na kiinalaisina sotarikoksina niin kansaamme kuin muitakin kansoja kohtaan.

Saksa, Viro, Latvia, Liettua, Ukraina, Georgia, Armenia, Japani jne ovat Ryssälän Stalinin ja perikuntansa uhreja edelleen:



Siitä nuo julkiset julkeat kommenttinnne kertovat ja helvetin isosta tyhmyydestä. Laisesi kokivat kohtalonsa nagan tai gulagonnena! 

---------------------------
Suomessa riittäköön mustan tervan veto suksenpohjiin, mustien haukku metsästyksessä ja mustan asfaltin levitys ;) 

----------------------

Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija http://vapaussoturi-1.blogspot.fi 

Me emme tarvitse maahanmuuttoa Afrikasta, Aasiasta, Ryssälästä se on itsestään selvää kuten Burman buddhalaisille miten arvostetaan islamia:




Laura Huhtasaari presidentiksi 2018 jo ensimmäisellä kierroksella yhteiseksi eduksemme: Rajat kiinni Suomi ja eurooppa: Matuinvaasio ja islam seis!

Maanpuolustuksemme kuntoon: Ottawan miinasopimus on tarja halosen maanpetos mistä on irtisanouduttava!








Suomi 100 vuotta jatkossakin vain perinteistä mustaa ilman negrofiliaa ;) ja matuinvaasioita islamia, sekä miehittäjä-Ryssän iestä miehitetyillä alueillamme. Kiitos / Tack huomiostanne valkoisemman tulevaisuuden puolesta


---------------------------------

Musta huumori on valitettavaa todellisuutta maahanmuuttajien ja islamin suosintana:
https://huumoria-ymmartamattomille-silleille.blogspot.fi
---------------------------------

No comments: